catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Technologické výpočty pro řezn...
Description
Technologické výpočty pro řezníky a uzenáře
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Šedivý, Václav, 1961-
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Tábor :
OSSIS,
1995
Edition:
Vyd. 1.
Subjects:
masné výrobky
maso
potravinářská technologie
výpočty
učebnice
Physical Description:
111 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Item Description:
Použité zkratky
Seznam použitých norem
Úvod
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Spotřební normy pro masné výrobky
by: Šedivý, Václav, 1961-
Published: (1998)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie výroby potravin živočišného původu : bakalářský směr
by: Hrabě, Jan, 1943-, et al.
Published: (2006)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování masa a výroby masných výrobků
by: Matyáš, Zdeněk, 1923-2002, et al.
Published: (1996)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Základy technologie masa
by: Pipek, Petr, 1952-
Published: (1998)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie potravin I
by: Kadlec, Pavel, 1940-
Published: (2002)
×
Loading...