Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Podklady pro zavedení HACCP do...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování mléka a výroby mléčných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Author), Kozák, Antonín, 1953- (Author), Lukášová, Jindra, 1936-2004 (Author)
Format Book
LanguageCzech
Published Praha : Státní veterinární správa České republiky, 1997
Subjects
mléko
mléčné výrobky
výroba mléčných výrobků
zpracování mléka
kvalita potravin
hygiena potravin
kontrola potravin
milk
dairy products
dairy products making
dairy processing
food quality
food hygiene
food quality control
metodické příručky
methodological manuals
Physical Description132 s. : il. ; 30 cm

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
More Information
Bibliography:Obsahuje bibliografii a rejstřík
Physical Description:132 s. : il. ; 30 cm
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Improving the safety and quality of milk
    Published: 2010
  • Sledování změn složek mléka při zpracování mléčných produktů = Changes in milk components during the processing of diary products : teze přednášek ke jmenování profesorem
    by: Samková, Eva
    Published: 2022
  • Změny jakostních parametrů mléka a mléčných výrobků = Quality changes of milk and dairy products : teze disertační práce
    by: Šípalová, Markéta, 1983-
    Published: 2012
  • Mlékárenská technologie I.
    by: Buňka, František, 1978-
    Published: 2013
  • Praktické možnosti zpracování kravského, ovčího a kozího mléka sborník příspěvků
    Published: 2007

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025