Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cerevitinov, F. V. (Author)
Other Authors: Kuttelvašer, Zdeněk, 1923- (Translator), Červinka, K. (Translator)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952
Edition: 1. vyd.
Series: Knižnice potravinářského průmyslu
Subjects:
Physical Description: 321, [1] s. ; 8°.

Cover

LEADER 01566cam a22004337a 4500
001 21662
003 CZ ZlUTB
005 20190825234159.0
008 050707s1952 xr |||||r|||||||||||cze|d
040 |a ABA001  |b cze  |c ABA001  |d ZLD002 
041 1 |a cze 
072 7 |a 663  |x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 54  |2 v 
080 |a 634  |2 v 
080 |a 635.1/.8  |2 v 
080 |a 663/664:54  |2 v 
100 1 |a Cerevitinov, F. V.  |4 aut 
245 1 0 |a Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny /  |c F.V. Cerevitinov ; přeložili Z. Kuttelvašer a K. Červinka 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Průmyslové vydavatelství,  |c 1952 
300 |a 321, [1] s. ;  |c 8°. 
490 1 |a Knižnice potravinářského průmyslu ;  |v Sv. 53 
500 |a 2000 výt 
500 |a Il 
500 |a Pozn 
500 |a Přehl. lit 
500 |a Přeloženo z ruštiny 
500 |a Věcný rejstřík 
650 0 4 |a chemické složení 
650 0 7 |a ovoce  |7 ph115628  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská chemie  |7 ph115834  |2 czenas 
650 0 7 |a zelenina  |7 ph116750  |2 czenas 
700 1 |a Kuttelvašer, Zdeněk,  |d 1923-  |7 jk01071125  |4 trl 
700 1 |a Červinka, K.  |4 trl 
830 0 |a Knižnice potravinářského průmyslu 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |d 31 
999 |c 21662  |d 21662 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664CEREVITINOVFV  |7 0  |8 BOOK  |9 38154  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2006-07-29  |l 35  |m 1  |o 664/CEREVITINOV,F.V.  |p 420010085781  |r 2024-11-21  |s 2024-10-24  |v 27.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |x 20100831  |y 04