Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství

Seznamuje se základními charakteristikami antibiotik, s obecnými problémy, zdravotními aspekty a zásadami jejich použití v potravinářství, mlékárenském i ostatním potravinářském průmyslu. Poslední kapitola se zabývá použitím antibiotik v zemědělství při krmení hospodářských zvířat...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Hejzlar, Miroslav, 1928-2000 (Author), Hylmar, Bohumil, 1923- (Author), Teplý, Miloš, 1912-1983 (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : SNTL, 1980
Edition: 1. vyd.
Series: Řada potrav. literatury
Subjects:
Physical Description: 282, [1] s. : fot. a tb. ; 8°.

Cover

Description
Summary: Seznamuje se základními charakteristikami antibiotik, s obecnými problémy, zdravotními aspekty a zásadami jejich použití v potravinářství, mlékárenském i ostatním potravinářském průmyslu. Poslední kapitola se zabývá použitím antibiotik v zemědělství při krmení hospodářských zvířat
Item Description: 3300 výt
Přehledy lit
Určeno [také] pro studenty stř. a vys. škol potrav. a zeměd