Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství
Seznamuje se základními charakteristikami antibiotik, s obecnými problémy, zdravotními aspekty a zásadami jejich použití v potravinářství, mlékárenském i ostatním potravinářském průmyslu. Poslední kapitola se zabývá použitím antibiotik v zemědělství při krmení hospodářských zvířat...
Saved in:
| Main Authors | , , |
|---|---|
| Format | Book |
| Language | Czech |
| Published |
Praha :
SNTL,
1980
|
| Edition | 1. vyd. |
| Series | Řada potrav. literatury
|
| Subjects | |
| Physical Description | 282, [1] s. : fot. a tb. ; 8°. |
Cover
| Summary: | Seznamuje se základními charakteristikami antibiotik, s obecnými problémy, zdravotními aspekty a zásadami jejich použití v potravinářství, mlékárenském i ostatním potravinářském průmyslu. Poslední kapitola se zabývá použitím antibiotik v zemědělství při krmení hospodářských zvířat |
|---|---|
| Item Description: | 3300 výt Přehledy lit Určeno [také] pro studenty stř. a vys. škol potrav. a zeměd |
| Physical Description: | 282, [1] s. : fot. a tb. ; 8°. |