Antibiotika a jejich použití v potravinářství a zemědělství
Seznamuje se základními charakteristikami antibiotik, s obecnými problémy, zdravotními aspekty a zásadami jejich použití v potravinářství, mlékárenském i ostatním potravinářském průmyslu. Poslední kapitola se zabývá použitím antibiotik v zemědělství při krmení hospodářských zvířat...
Saved in:
Main Authors: | , , |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
SNTL,
1980
|
Edition: | 1. vyd. |
Series: | Řada potrav. literatury
|
Subjects: | |
Physical Description: | 282, [1] s. : fot. a tb. ; 8°. |
Summary: | Seznamuje se základními charakteristikami antibiotik, s obecnými problémy, zdravotními aspekty a zásadami jejich použití v potravinářství, mlékárenském i ostatním potravinářském průmyslu. Poslední kapitola se zabývá použitím antibiotik v zemědělství při krmení hospodářských zvířat |
---|---|
Item Description: | 3300 výt Přehledy lit Určeno [také] pro studenty stř. a vys. škol potrav. a zeměd |