catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Základy technologie přípravy s...
Description
Základy technologie přípravy stravy
Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors:
Čipera, Petr
(Author)
,
Kreuziger, Josef, 1964-
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Vyškov :
Vysoká vojenská škola pozemního vojska,
2000
Subjects:
potraviny
příprava stravy
jídla
vysokoškolská skripta
Physical Description:
49 s. : il.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Základy technologie přípravy pokrmů
by: Krejčí, Petr, et al.
Published: (2006)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie přípravy pokrmů : pro 1. ročník středních hotelových škol studijní obor provoz hotelů a společného stravování
by: Netušil, Jaroslav, et al.
Published: (1988)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie v kostce
by: Vodochodská, Libuše, et al.
Published: (1996)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Flavour in food
Published: (2006)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Food additives data book
Published: (2003)
×
Loading...