Výroba kysaných mléčných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hylmar, Bohumil, 1923- (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : SNTL, 1986
Edition: Vyd. 1.
Series: Technika a technologie potravinářského průmyslu
Subjects:
Physical Description: 209 s. : il.

Cover

LEADER 01068cam a22002777a 4500
001 19285
003 CZ ZlUTB
005 20190825233829.0
008 011221s1986 xr |||||r|||||||||||cze|d
040 |a ABA013  |b cze  |c ABA013  |d ZLD002 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.146  |2 v 
100 1 |a Hylmar, Bohumil,  |d 1923-  |7 jk01043423  |4 aut 
245 1 0 |a Výroba kysaných mléčných výrobků /  |c Bohumil Hylmar 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b SNTL,  |c 1986 
300 |a 209 s. :  |b il. 
490 1 |a Technika a technologie potravinářského průmyslu 
504 |a Obsahuje bibliografii 
650 0 7 |a mlékařství  |7 ph135622  |2 czenas 
650 0 7 |a mléčné výrobky  |7 ph122920  |2 czenas 
830 0 |a Technika a technologie potravinářského průmyslu 
910 |a ZLD002 
992 |a BK  |b SK  |d 38 
999 |c 19285  |d 19285 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 664HYLMARB  |7 0  |8 BOOK  |9 33095  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2006-07-29  |l 44  |m 3  |o 664/HYLMAR,B.  |p 420010085628  |q 2025-01-06  |r 2024-09-21  |s 2024-09-21  |v 20.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |x 20100831  |y 04