catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Technologie pro 4. ročník stře...
Description
Technologie pro 4. ročník střední průmyslové školy studijního oboru zpracování mléka
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Zimák, Evžen
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
SNTL,
1988
Edition:
Vyd. 1.
Subjects:
mlékařství
mléko
mléčné výrobky
potravinářská technologie
učebnice
Physical Description:
362 s. : il.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Bibliography:
Obsahuje bibliografii
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie mléčných výrobků
by: Teplý, Miloš, 1912-1983, et al.
Published: (1981)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Sanitace při výrobě mléka a mléčných výrobků
by: Černá, Eva
Published: (1984)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mikrobiologie mlékárenského a tukařského průmyslu
by: Doležálek, Jiří, 1920-1998
Published: (1962)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Domácí zpracování mléka
by: Rubášová, Petra
Published: (2007)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Encyclopedia of dairy sciences. [Volume four,
Published: (2003)
×
Loading...