catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Technologie mléčných výrobků...
Description
Technologie mléčných výrobků
Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors:
Teplý, Miloš, 1912-1983
(Author)
,
Mayer, Arthur
(Author)
,
Sokolov, A. A.
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
SNTL,
1981
Edition:
Vyd. 1.
Subjects:
mlékařství
mléko
mléčné výrobky
Physical Description:
371 s. : il.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Bibliography:
Obsahuje bibliografii
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Sanitace při výrobě mléka a mléčných výrobků
by: Černá, Eva
Published: (1984)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Výroba kysaných mléčných výrobků
by: Hylmar, Bohumil, 1923-
Published: (1986)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie pro 4. ročník střední průmyslové školy studijního oboru zpracování mléka
by: Zimák, Evžen
Published: (1988)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mikrobiologie mlékárenského a tukařského průmyslu
by: Doležálek, Jiří, 1920-1998
Published: (1962)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Milk and dairy products as functional foods
Published: (2014)
×
Loading...