Studium vlastností zakysaných mléčných výrobků v závislosti na přídavcích kolagenních gelů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kosová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Sáha, Lubomír (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2003
Subjects:
Physical Description: 69 l. : il.

Cover

LEADER 01442ctm a22003737a 4500
001 16754
003 CZ ZlUTB
005 20240830154128.0
008 031203s2003^ xr ||||| ||||| |||||cze|d
040 |a ZLD002  |b cze  |c ZLD002  |d ZLD002 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.146.33  |2 v 
080 |a 637.146.34  |2 v 
080 |a 678.567  |2 v 
100 1 |a Kosová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Studium vlastností zakysaných mléčných výrobků v závislosti na přídavcích kolagenních gelů  |h [rukopis] /  |c Lucie Kosová ; [vedoucí diplomové práce Lubomír Sáha] 
260 |c 2003 
300 |a 69 l. :  |b il. 
650 0 7 |a fermentace  |7 ph135618  |2 czenas 
650 0 7 |a gely  |7 ph166209  |2 czenas 
650 0 4 |a jogurty 
650 0 7 |a kolagen  |7 ph205184  |2 czenas 
650 0 7 |a mléčné výrobky  |7 ph122920  |2 czenas 
650 0 7 |a chemické přísady  |7 ph628965  |2 czenas 
650 0 4 |a srážení 
650 0 4 |a tokové vlastnosti 
650 0 4 |a vlastnosti senzorické 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
700 1 |a Sáha, Lubomír  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Fakulta technologická.  |b Ústav technologie bílkovin a kůže  |4 dgg 
992 |a DS 
999 |c 16754  |d 16754 
993 |x NEPOSILAT  |y VSKP 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 D2003KOSOVÁL  |7 0  |8 MANUS  |9 28477  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 001  |d 2006-07-29  |o D2003/KOSOVÁ,L.  |p 420010082909  |r 2019-08-25  |w 2019-08-25  |x N:povinný výtisk  |x 20100831  |y 12