Skip to content
Catalog K.UTB
Čeština
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Find
Advanced Search
Studium vlastností zakysaných...
Toolbar
Cite this
Save to List
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to RIS
Email this
Permanent link
Studium vlastností zakysaných mléčných výrobků v závislosti na přídavcích kolagenních gelů
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author
Kosová, Lucie
(Dissertant)
Other Authors
Sáha, Lubomír
(Thesis advisor)
Format
Manuscript
Book
Language
Czech
Published
2003
Subjects
fermentace
gely
jogurty
kolagen
mléčné výrobky
chemické přísady
srážení
tokové vlastnosti
vlastnosti senzorické
diplomové práce
Physical Description
69 l. : il.
Cover
Loading…
Holdings
More Information
Metadata
More Information
Physical Description:
69 l. : il.
Cite this
Save to List
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to RIS
Email this
Permanent link
Similar Items
Studium elektrických vlastností tuhých polymerních gelů celulózových derivátů a jejich směsných kompozitů
by: Moučka, Robert
Published: 2004
Povrchové vlastnosti kolagenních hydrolyzátů
by: Stašek, Tomáš
Published: 2003
Studium konverze kolagenu a pevnosti gelu v závislosti na reakčních podmínkách
by: Hudečková, Jitka
Published: 2003
Polymer gels : fundamentals and applications
Published: 2003
Polymer gels and networks
Published: 2002