catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Studium vlastností zakysaných...
Description
Studium vlastností zakysaných mléčných výrobků v závislosti na přídavcích kolagenních gelů
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Kosová, Lucie
(Dissertant)
Other Authors:
Sáha, Lubomír
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2003
Subjects:
fermentace
gely
jogurty
kolagen
mléčné výrobky
chemické přísady
srážení
tokové vlastnosti
vlastnosti senzorické
diplomové práce
Physical Description:
69 l. : il.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Studium elektrických vlastností tuhých polymerních gelů celulózových derivátů a jejich směsných kompozitů
by: Moučka, Robert
Published: (2004)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Povrchové vlastnosti kolagenních hydrolyzátů
by: Stašek, Tomáš
Published: (2003)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie zpracování čaje, zbožíznalecké a jakostní hodnocení jednotlivých druhů čaje
by: Juřík, David
Published: (2007)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Studium konverze kolagenu a pevnosti gelu v závislosti na reakčních podmínkách
by: Hudečková, Jitka
Published: (2003)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Polymer gels : fundamentals and applications
Published: (2003)
×
Loading...