catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Průmyslová výroba pokrmů
Description
Průmyslová výroba pokrmů
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Balaštík, Jaroslav, 1925-2014
(Author)
Format:
Book
Language:
Czech
Published:
Praha :
SNTL,
1983
Edition:
Vyd. 1.
Subjects:
gastronomie
potravinářská technologie
potravinářství
receptury
veřejné stravování
Physical Description:
343 s. : il. ; 21 cm
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Item Description:
1700 výt
Přehl. lit
Věcný rejstřík
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Základy technologie přípravy pokrmů
by: Krejčí, Petr, et al.
Published: (2006)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Processing foods : quality optimization and process assessment
Published: (1999)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie přípravy pokrmů : pro 2. ročník středních hotelových škol studijní obor provoz hotelů a společného stravování
by: Netušil, Jaroslav, et al.
Published: (1989)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. III. část,
by: Hrabě, Jan, 1943-, et al.
Published: (2003)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. II. část,
by: Březina, Pavel, 1945-, et al.
Published: (2001)
×
Loading...