|
|
|
|
| LEADER |
00000cam a22000007a 4500 |
| 001 |
11973 |
| 003 |
CZ-ZlUTB |
| 005 |
20190825232822.0 |
| 008 |
021009s1996 xr |||||r|||||||||||cze|d |
| 040 |
|
|
|a ABA001
|b cze
|c ABA001
|d ZLD002
|
| 072 |
|
7 |
|a 637
|x Živočišné produkty
|2 Konspekt
|9 24
|
| 080 |
|
|
|a (075.8)
|2 v
|
| 080 |
|
|
|a (094.5)
|2 v
|
| 080 |
|
|
|a (437.3)
|2 v
|
| 080 |
|
|
|a 613
|2 v
|
| 080 |
|
|
|a 613.281
|2 v
|
| 080 |
|
|
|a 637.5
|2 v
|
| 080 |
|
|
|a 664.93
|2 v
|
| 100 |
1 |
|
|a Matyáš, Zdeněk,
|d 1923-2002
|7 jk01080879
|4 aut
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování masa a výroby masných výrobků /
|c Zdeněk Matyáš, Antonín Kozák, Richard Sovjak
|
| 250 |
|
|
|a Vyd. 1.
|
| 260 |
|
|
|a Praha :
|b Agral,
|c 1996
|
| 300 |
|
|
|a 115 s.
|
| 500 |
|
|
|a 250 výt
|
| 504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografie
|
| 650 |
0 |
4 |
|a HACCP (analýza nebezpečí a kritické kontrolní body)
|
| 650 |
0 |
7 |
|a hygiena potravin
|7 ph120984
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a masné výrobky
|7 ph122655
|2 czenas
|
| 650 |
0 |
7 |
|a maso
|7 ph122657
|2 czenas
|
| 700 |
1 |
|
|a Kozák, Antonín,
|d 1953-
|7 uzp2006347026
|4 aut
|
| 700 |
1 |
|
|a Sovjak, Richard
|7 ola2004219921
|4 aut
|
| 710 |
2 |
|
|a Asociace veterinárních lékařů České republiky
|
| 710 |
2 |
|
|a Státní veterinární správa České republiky
|
| 910 |
|
|
|a ZLD002
|
| 952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 61MATYÁŠZ
|7 0
|8 BOOK
|9 20668
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 015
|d 2006-07-29
|l 1
|m 2
|o 61/MATYÁŠ,Z.
|p 420010085486
|q 2028-12-31
|r 2020-02-17 00:00:00
|s 2020-02-17
|v 90.00
|w 2019-08-25
|x N:převod - VVŠPV Vyškov | 20100930
|y 08
|
| 992 |
|
|
|a BK
|
| 999 |
|
|
|c 11973
|d 11973
|