Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování masa a výroby masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Author), Kozák, Antonín, 1953- (Author), Sovjak, Richard (Author)
Corporate Authors: Asociace veterinárních lékařů České republiky, Státní veterinární správa České republiky
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Agral, 1996
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
Physical Description: 115 s.

Cover

LEADER 01544cam a22004097a 4500
001 11973
003 CZ ZlUTB
005 20190825232822.0
008 021009s1996 xr |||||r|||||||||||cze|d
040 |a ABA001  |b cze  |c ABA001  |d ZLD002 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a (075.8)  |2 v 
080 |a (094.5)  |2 v 
080 |a (437.3)  |2 v 
080 |a 613  |2 v 
080 |a 613.281  |2 v 
080 |a 637.5  |2 v 
080 |a 664.93  |2 v 
100 1 |a Matyáš, Zdeněk,  |d 1923-2002  |7 jk01080879  |4 aut 
245 1 0 |a Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování masa a výroby masných výrobků /  |c Zdeněk Matyáš, Antonín Kozák, Richard Sovjak 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Agral,  |c 1996 
300 |a 115 s. 
500 |a 250 výt 
504 |a Obsahuje bibliografie 
650 0 4 |a HACCP (analýza nebezpečí a kritické kontrolní body) 
650 0 7 |a hygiena potravin  |7 ph120984  |2 czenas 
650 0 7 |a masné výrobky  |7 ph122655  |2 czenas 
650 0 7 |a maso  |7 ph122657  |2 czenas 
700 1 |a Kozák, Antonín,  |d 1953-  |7 uzp2006347026  |4 aut 
700 1 |a Sovjak, Richard  |7 ola2004219921  |4 aut 
710 2 |a Asociace veterinárních lékařů České republiky 
710 2 |a Státní veterinární správa České republiky 
910 |a ZLD002 
992 |a BK 
999 |c 11973  |d 11973 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 61MATYÁŠZ  |7 0  |8 BOOK  |9 20668  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 015  |d 2006-07-29  |l 1  |m 1  |o 61/MATYÁŠ,Z.  |p 420010085486  |q 2023-12-31  |r 2020-02-17  |s 2020-02-17  |v 90.00  |w 2019-08-25  |x N:převod - VVŠPV Vyškov  |x 20100930  |y 08