Skip to content
Catalog K.UTB
  • ikona jazykČeština
  • ikona přihlášení Login
logo knihovny
  • TBU Catalog
  • e-resources
  • E-THESES
Advanced Search
  • Podklady pro zavedení HACCP do...
Toolbar
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Podklady pro zavedení HACCP do oboru zpracování masa a výroby masných výrobků

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Author), Kozák, Antonín, 1953- (Author), Sovjak, Richard (Author)
Corporate Authors Asociace veterinárních lékařů České republiky, Státní veterinární správa České republiky
Format Book
LanguageCzech
Published Praha : Agral, 1996
EditionVyd. 1.
Subjects
HACCP (analýza nebezpečí a kritické kontrolní body)
hygiena potravin
masné výrobky
maso
Physical Description115 s.

Cover

Loading…
Cover Image
  • Holdings
  • More Information
  • Metadata
More Information
Item Description:250 výt
Bibliography:Obsahuje bibliografie
Physical Description:115 s.
  • ikona citování Cite this
  • ikona bookmark Save to List
  • ikona export Export Record
    • Export to CitacePRO
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to RIS
  • ikona email Email this
  • ikona permanent link Permanent link

Similar Items

  • Making the most of HACCP learning from others' experience
    Published: 2001
  • Spotřební normy pro masné výrobky
    by: Šedivý, Václav, 1961-
    Published: 1998
  • Systém řízení podle HACCP v učňovském středisku
    by: Bartošková, Lenka
    Published: 2018
  • Systém HACCP v organizaci veřejného stravování
    by: Blahová, Kateřina
    Published: 2009
  • Technologické výpočty pro řezníky a uzenáře
    by: Šedivý, Václav, 1961-
    Published: 1995

Search Options

  • Search History
  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Find More with K.UTB

  • Opening Hours of the Library
  • Suggestion for Book Purchase
  • Interlibrary Loans
  • Printing and binding of the Theses

Do You Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs
  • Feedback
  • Contacts
logo knihovny

Declaration of Accessibility | Cookies

Knihovna UTB ve Zlíně © 2025