Nutriční parametry vybraných rostlinných surovin a jejich využití v oblasti cereálních technologií = Nutritional parameters of selected plant raw materials and their use in cereal technology

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sumczynski, Daniela, 1976- (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2024
Series: Teze přednášek ke jmenování profesorem
Subjects:
ISBN: 978-80-7678-245-7
Physical Description: 56 stran : ilustrace ; 21 cm

Cover

Table of contents

LEADER 02543nam a2200613 i 4500
001 111073
003 CZ ZlUTB
005 20240827150408.0
007 ta
008 240408s2024 xr a f m 000 0 cze
999 |c 111073  |d 111073 
015 |a cnb003600033 
020 |a 978-80-7678-245-7  |q (brožováno) 
040 |a OLA001  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 633.1  |2 MRF 
080 |a 664.696  |2 MRF 
080 |a 641.1  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a (043.5:042.3)  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
100 1 |a Sumczynski, Daniela,  |d 1976-  |7 mzk2005294886  |4 aut 
245 1 0 |a Nutriční parametry vybraných rostlinných surovin a jejich využití v oblasti cereálních technologií =  |b Nutritional parameters of selected plant raw materials and their use in cereal technology /  |c autor: Daniela Sumczynski 
246 3 1 |a Nutritional parameters of selected plant raw materials and their use in cereal technology 
264 1 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2024 
300 |a 56 stran :  |b ilustrace ;  |c 21 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Teze přednášek ke jmenování profesorem 
500 |a "Obor: Technologie potravin" 
500 |a Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická 
500 |a 90 výtisků 
504 |a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 
546 |a České a anglické resumé 
650 0 7 |a obilniny  |7 ph115526  |2 czenas 
650 0 7 |a cereální směsi  |7 ph951921  |2 czenas 
650 0 7 |a nutriční hodnota potravin  |7 ph184828  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
650 0 9 |a cereals  |2 eczenas 
650 0 9 |a cereal mixtures  |2 eczenas 
650 0 9 |a nutritive value of foods  |2 eczenas 
650 0 9 |a food technology  |2 eczenas 
655 7 |a profesorské přednášky  |7 fd187329  |2 czenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 9 |a inauguration lectures  |2 eczenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223  |4 pbl 
810 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |t Teze přednášek ke jmenování profesorem 
910 |a ZLD002 
942 |2 udc 
992 |a BK  |b SK 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 KSUMCZYNSKID  |7 0  |8 BOOK  |9 180646  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 037  |d 2024-06-26  |o K/SUMCZYNSKI,D.  |p 420010195974  |r 2024-06-26  |w 2024-06-26  |x N: povinný výtisk  |y 01