Zpracování vedlejších bílkovinných produktů z porážky drůbeže = Processing of Poultry By-products from Slaughterhouses : teze disertační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mrázek, Petr (Dissertant)
Other Authors: Mokrejš, Pavel, 1974- (Thesis advisor)
Format: eBook
Language: Czech
Published: Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2023
Subjects:
ISBN: 978-80-7678-195-5
Physical Description: 1 online zdroj (52 stran) : ilustrace

Cover

Table of contents

LEADER 02559nam a2200673 i 4500
001 109089
003 CZ ZlUTB
005 20231024132140.0
006 m o d
007 cr |n
008 231024s2023 xr a eo 000 0 cze d
999 |c 109089  |d 109089 
020 |a 978-80-7678-195-5  |q (online ;  |q pdf) 
040 |a ZLD002  |b cze  |e rda 
041 0 |a cze  |b cze  |b eng 
072 7 |a 636  |x Chov zvířat. Živočišná výroba  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 547.96  |2 MRF 
080 |a 577.11  |2 MRF 
080 |a 60  |2 MRF 
080 |a 641.55:637.54  |2 MRF 
080 |a 637.03  |2 MRF 
080 |a (048.3)  |2 MRF 
080 |a (043.3)  |2 MRF 
080 |a (0.034.2)  |2 MRF 
100 1 |a Mrázek, Petr  |4 dis 
245 1 0 |a Zpracování vedlejších bílkovinných produktů z porážky drůbeže =  |b Processing of Poultry By-products from Slaughterhouses : teze disertační práce /  |c Petr Mrázek 
246 3 1 |a Processing of Poultry By-products from Slaughterhouses 
264 1 |a Zlín :  |b Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  |c 2023 
300 |a 1 online zdroj (52 stran) :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a počítač  |b c  |2 rdamedia 
338 |a online zdroj  |b cr  |2 rdacarrier 
500 |a Studijní program: P 2808 Chemie a technologie materiálů 
500 |a Školitel: Pavel Mokrejš 
502 |a Teze disertační práce (Ph.D.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2023 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a Text česky, resumé česky a anglicky 
650 0 7 |a bílkoviny  |7 ph119082  |2 czenas 
650 0 7 |a biopolymery  |7 ph118921  |2 czenas 
650 0 7 |a biotechnologie  |7 ph118925  |2 czenas 
650 0 7 |a drůbeží jídla  |7 ph114369  |2 czenas 
650 0 7 |a zpracování živočišných produktů  |7 ph210240  |2 czenas 
650 0 9 |a proteins  |2 eczenas 
650 0 9 |a biopolymers  |2 eczenas 
650 0 9 |a biotechnology  |2 eczenas 
650 0 9 |a cookery (poultry)  |2 eczenas 
650 0 9 |a animal products processing  |2 eczenas 
655 7 |a teze  |7 fd133701  |2 czenas 
655 7 |a disertace  |7 fd132024  |2 czenas 
655 7 |a elektronické zdroje  |7 fd186922  |2 czenas 
655 9 |a abstracts  |2 eczenas 
655 9 |a dissertations  |2 eczenas 
655 9 |a electronic resources  |2 eczenas 
700 1 |a Mokrejš, Pavel,  |d 1974-  |7 jx20080326015  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223  |4 dgg 
856 4 1 |u https://digilib.k.utb.cz/handle/10563/52461  |y Plný text - dostupný bez omezení 
910 |a ZLD002 
942 |2 udc 
992 |a BK