Cereální chemie a technologie II : sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie
Učebnice popisuje fyzikální, chemické, biologické a technologické vlastnosti obilovin.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,
2022
|
Edition: | Vydání: první |
Subjects: | |
ISBN: | 978-80-7592-135-2 |
Physical Description: | 173 stran : ilustrace (některé barevné) ; 30 cm |
LEADER | 02160nam a2200541 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 108538 | ||
003 | CZ ZlUTB | ||
005 | 20230803152400.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 221019s2022 xr a e p 000 0 cze | ||
999 | |c 108538 |d 108538 | ||
015 | |a cnb003464949 | ||
020 | |a 978-80-7592-135-2 |q (brožováno) | ||
040 | |a BOA001 |b cze |e rda | ||
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
072 | 7 | |a 37.016 |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |2 Konspekt |9 22 | |
080 | |a 633.1 |2 MRF | ||
080 | |a 664.6 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664:54 |2 MRF | ||
080 | |a (075.8) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Skřivan, Pavel |7 xx0023308 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Cereální chemie a technologie II : |b sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie / |c Pavel Skřivan a kolektiv |
246 | 3 | 0 | |a Sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie |
250 | |a Vydání: první | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, |c 2022 | |
300 | |a 173 stran : |b ilustrace (některé barevné) ; |c 30 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
520 | 2 | |a Učebnice popisuje fyzikální, chemické, biologické a technologické vlastnosti obilovin. | |
650 | 0 | 7 | |a obilniny |7 ph115526 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a pekařství |7 ph124021 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská technologie |7 ph115836 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a potravinářská chemie |7 ph115834 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a cereals |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a bakery |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food technology |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a food chemistry |2 eczenas |
655 | 7 | |a učebnice vysokých škol |7 fd133772 |2 czenas | |
655 | 9 | |a textbooks (higher) |2 eczenas | |
710 | 2 | |a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |7 kn20010710384 |4 pbl | |
856 | 4 | 2 | |u https://vydavatelstvi.vscht.cz/katalog/publikace?isid=7592-135-2 |
910 | |a ZLD002 | ||
942 | |2 udc | ||
992 | |a BK |b SK | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 S664SKŘIVANP |7 0 |8 BOOK |9 175134 |a UTBZL |b UTBZL |c 037 |d 2023-07-12 |o S664/SKŘIVAN,P. |p 420010193473 |r 2023-07-12 |v 320.00 |x N: nákup; |y 01 |