|
|
|
|
LEADER |
01947cam a2200541 i 4500 |
001 |
108271 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20230531085914.0 |
007 |
ta |
008 |
230516s2023 xr e 001 0 cze d |
999 |
|
|
|c 108271
|d 108271
|
015 |
|
|
|a cnb003521199
|
020 |
|
|
|a 978-80-275-1564-6
|q (brožováno) :
|c Kč 399.00
|
040 |
|
|
|a KLG001
|b cze
|d ZLD002
|e rda
|
041 |
1 |
|
|a cze
|h eng
|
072 |
|
7 |
|a 613
|x Hygiena. Lidské zdraví
|2 Konspekt
|9 14
|
080 |
|
|
|a 613.2
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 316.74:641.5
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 663/664
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (048.8)
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Spector, T. D.
|q (Timothy David),
|d 1958-
|7 xx0301675
|4 aut
|
240 |
1 |
0 |
|a Spoon-fed.
|l Česky
|
245 |
1 |
0 |
|a Mýty na talíři :
|b proč téměř nic z toho, co se říká o jídle, není pravda /
|c Tim Spector ; přeložil Tomáš Kačer
|
250 |
|
|
|a První vydání
|
264 |
|
1 |
|a Brno :
|b Host,
|c 2023
|
300 |
|
|
|a 316 stran ;
|c 21 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
500 |
|
|
|a Přeloženo z angličtiny
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík
|
650 |
0 |
7 |
|a jídlo
|7 ph634636
|x zdravotní aspekty
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a výživa člověka
|7 ph127487
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a sociologie jídla
|7 ph198719
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a stravování
|7 ph182426
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářský průmysl
|7 ph115837
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food
|x health aspects
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a human nutrition
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a sociology of food
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a catering
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food industry
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a studie
|7 fd133597
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a studies
|2 eczenas
|
700 |
1 |
|
|a Kačer, Tomáš,
|d 1979-
|7 xx0083021
|4 trl
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
942 |
|
|
|2 udc
|
992 |
|
|
|a BK
|b SK
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 61SPECTORTD
|7 0
|8 BOOK
|9 174470
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 006
|d 2023-05-29
|l 1
|m 2
|o 61/SPECTOR,T.D.
|p 420010193152
|r 2024-01-18
|s 2023-10-17
|v 399.00
|x N: nákup;
|y 04
|