Paměť chuti : receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Korbelářová, Irena, 1963- (Editor), Dluhošová, Radmila, 1962- (Author), Sobotková, Jitka, 1981- (Author)
Format: Book
Language: Czech
German
Published: Opava : Slezská univerzita v Opavě, 2020
Edition: Vydání první
Subjects:
ISBN: 978-80-7510-439-7
Physical Description: 601 stran : ilustrace (převážně barevné), faksimile ; 21 x 22 cm

Cover

Table of contents

LEADER 02645aam a2200577 i 4500
001 105287
003 CZ ZlUTB
005 20220307124809.0
007 ta
008 210127s2020 xr ah f 000 0 cze
999 |c 105287  |d 105287 
015 |a cnb003304328 
020 |a 978-80-7510-439-7  |q (brožováno) 
040 |a BOA001  |b cze  |d ZLD002  |e rda 
041 0 |a cze  |a ger  |b ger 
043 |a e-xr--- 
045 |a q-x- 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.55(083.12)  |2 MRF 
080 |a 640.1  |2 MRF 
080 |a 641/642(091)  |2 MRF 
080 |a (437.3)  |2 MRF 
080 |a (048.8:082)  |2 MRF 
100 1 |a Korbelářová, Irena,  |d 1963-  |7 jn20000401416  |4 aut  |4 edt 
245 1 0 |a Paměť chuti :  |b receptáře a kuchařské knihy jako specifické prameny pro poznání kulinární kultury a kulinárního dědictví českých zemí /  |c Irena Korbelářová (ed.), Radmila Dluhošová, Jitka Sobotková 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Opava :  |b Slezská univerzita v Opavě,  |c 2020 
300 |a 601 stran :  |b ilustrace (převážně barevné), faksimile ;  |c 21 x 22 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a V tiráži nad názvem: Slezská univerzita, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě 
504 |a Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy 
546 |a Částečně německý text, německé resumé 
648 7 |a 13.-20. století  |7 ch757060  |2 czenas 
650 0 7 |a kuchařské knihy  |7 ph122000  |z Česko  |y 13.-20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a domácí stravování  |7 ph119557  |z Česko  |y 13.-20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a dějiny gastronomie  |7 ph484339  |z Česko  |y 13.-20. století  |2 czenas 
650 0 9 |a cookbooks  |z Czechia  |y 13th-20th centuries  |2 eczenas 
650 0 9 |a domestic food  |z Czechia  |y 13th-20th centuries  |2 eczenas 
650 0 9 |a history of gastronomy  |z Czechia  |y 13th-20th centuries  |2 eczenas 
655 7 |a kolektivní monografie  |7 fd501537  |2 czenas 
655 9 |a collective monographs  |2 eczenas 
700 1 |a Dluhošová, Radmila,  |d 1962-  |7 jx20110817004  |4 aut 
700 1 |a Sobotková, Jitka,  |d 1981-  |7 av2017944226  |4 aut 
710 2 |a Slezská univerzita.  |b Filozoficko-přírodovědecká fakulta  |7 kn20010709323  |4 pbl 
856 4 1 |u https://www.nzm.cz/file/021ad8dfe09cafeb81a4d1de0407308f/21516/pamet_chuti_odborna-kniha_2020.pdf 
910 |a ZLD002 
942 |2 udc 
992 |a BK  |b SK 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 641KORBELÁŘOVÁI  |7 0  |8 BOOK  |9 167498  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2022-02-23  |o 641/KORBELÁŘOVÁ,I.  |p 420010189708  |r 2022-03-04  |v 600.00  |w 2022-02-23  |x N: dar  |y 04