Umění fermentace

Rozsáhlá publikace o kvašení potravin.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author)
Other Authors: Roztočil, Tomáš (Translator)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Alferia, 2021
Edition: První vydání
Subjects:
ISBN: 978-80-271-0316-4
978-80-271-0315-7
Physical Description: 2 svazky : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm

Cover

Table of contents

LEADER 03185nam a2200685 i 4500
001 105135
003 CZ ZlUTB
005 20220307124800.0
007 ta
008 211210s2021 xr a e f 001 0 cze
999 |c 105135  |d 105135 
015 |a cnb003378896 
020 |a 978-80-271-0316-4  |q (díl první ;  |q brožováno) 
020 |a 978-80-271-0315-7  |q (díl druhý ;  |q brožováno) 
040 |a OLA001  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h eng 
072 7 |a 64  |x Domácí hospodářství  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 66.098:577.15  |2 MRF 
080 |a 663/664.098  |2 MRF 
080 |a 641.87  |2 MRF 
080 |a 641.85:[664.66:664.654.1]  |2 MRF 
080 |a (0.062)  |2 MRF 
080 |a (035)  |2 MRF 
100 1 |a Katz, Sandor Ellix,  |d 1962-  |7 xx0192312  |4 aut 
240 1 0 |a Art of fermentation.  |l Česky 
245 1 0 |a Umění fermentace /  |c Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil 
250 |a První vydání 
264 1 |a Praha :  |b Alferia,  |c 2021 
300 |a 2 svazky :  |b ilustrace (některé barevné) ;  |c 24 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a "Vydal nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž 
500 |a Přeloženo z angličtiny 
500 |a Pro účely českého vydání byla kniha rozdělena na dva díly 
500 |a Terminologický slovník 
504 |a Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík 
505 0 |a Díl první. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimči, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery. 353 stran -- Díl druhý. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti. 337 stran 
520 |a Rozsáhlá publikace o kvašení potravin. 
650 0 7 |a fermentace  |7 ph135618  |2 czenas 
650 0 7 |a fermentované potraviny  |7 ph861144  |2 czenas 
650 0 7 |a nápoje  |7 ph115502  |2 czenas 
650 0 7 |a kváskové pečivo  |7 ph827244  |2 czenas 
650 0 9 |a fermentation  |2 eczenas 
650 0 9 |a fermented food  |2 eczenas 
650 0 9 |a beverages  |2 eczenas 
650 0 9 |a sourdough pastry  |2 eczenas 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |2 czenas 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a popular works  |2 eczenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
700 1 |a Roztočil, Tomáš  |7 xx0267255  |4 trl 
910 |a ZLD002 
928 9 |a Grada Publishing - Alferia 
942 |2 udc 
992 |a BK  |b SK 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 64KATZSE  |7 0  |8 BOOK  |9 167169  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 005  |d 2022-02-04  |h Díl 1.  |o 64/KATZ,S.E.  |p 420010188975  |r 2022-02-04  |v 499.00  |x N: nákup;  |y 01 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 64KATZSE  |7 0  |8 BOOK  |9 167170  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 005  |d 2022-02-04  |h Díl 2.  |o 64/KATZ,S.E.  |p 420010188973  |r 2022-02-04  |v 499.00  |x N: nákup;  |y 01 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 64KATZSE  |7 0  |8 BOOK  |9 167171  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2022-02-04  |h Díl 2.  |l 1  |o 64/KATZ,S.E.  |p 420010188974  |r 2022-03-01  |s 2022-02-22  |v 499.00  |w 2022-02-04  |x N: nákup;  |y 04 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 64KATZSE  |7 0  |8 BOOK  |9 167172  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 006  |d 2022-02-04  |h Díl 1.  |l 1  |o 64/KATZ,S.E.  |p 420010188976  |r 2022-03-01  |s 2022-02-22  |v 499.00  |w 2022-02-04  |x N: nákup;  |y 04