Umění fermentace
Rozsáhlá publikace o kvašení potravin.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
Alferia,
2021
|
Edition: | První vydání |
Subjects: | |
ISBN: | 978-80-271-0316-4 978-80-271-0315-7 |
Physical Description: | 2 svazky : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm |
LEADER | 03185nam a2200685 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 105135 | ||
003 | CZ ZlUTB | ||
005 | 20220307124800.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 211210s2021 xr a e f 001 0 cze | ||
999 | |c 105135 |d 105135 | ||
015 | |a cnb003378896 | ||
020 | |a 978-80-271-0316-4 |q (díl první ; |q brožováno) | ||
020 | |a 978-80-271-0315-7 |q (díl druhý ; |q brožováno) | ||
040 | |a OLA001 |b cze |e rda | ||
041 | 1 | |a cze |h eng | |
072 | 7 | |a 64 |x Domácí hospodářství |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 66.098:577.15 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664.098 |2 MRF | ||
080 | |a 641.87 |2 MRF | ||
080 | |a 641.85:[664.66:664.654.1] |2 MRF | ||
080 | |a (0.062) |2 MRF | ||
080 | |a (035) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Katz, Sandor Ellix, |d 1962- |7 xx0192312 |4 aut | |
240 | 1 | 0 | |a Art of fermentation. |l Česky |
245 | 1 | 0 | |a Umění fermentace / |c Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil |
250 | |a První vydání | ||
264 | 1 | |a Praha : |b Alferia, |c 2021 | |
300 | |a 2 svazky : |b ilustrace (některé barevné) ; |c 24 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a "Vydal nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž | ||
500 | |a Přeloženo z angličtiny | ||
500 | |a Pro účely českého vydání byla kniha rozdělena na dva díly | ||
500 | |a Terminologický slovník | ||
504 | |a Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík | ||
505 | 0 | |a Díl první. Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimči, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery. 353 stran -- Díl druhý. Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti. 337 stran | |
520 | |a Rozsáhlá publikace o kvašení potravin. | ||
650 | 0 | 7 | |a fermentace |7 ph135618 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a fermentované potraviny |7 ph861144 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a nápoje |7 ph115502 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a kváskové pečivo |7 ph827244 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a fermentation |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a fermented food |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a beverages |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a sourdough pastry |2 eczenas |
655 | 7 | |a populárně-naučné publikace |7 fd131864 |2 czenas | |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas | |
655 | 9 | |a popular works |2 eczenas | |
655 | 9 | |a handbooks and manuals |2 eczenas | |
700 | 1 | |a Roztočil, Tomáš |7 xx0267255 |4 trl | |
910 | |a ZLD002 | ||
928 | 9 | |a Grada Publishing - Alferia | |
942 | |2 udc | ||
992 | |a BK |b SK | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 64KATZSE |7 0 |8 BOOK |9 167169 |a UTBZL |b UTBZL |c 005 |d 2022-02-04 |h Díl 1. |o 64/KATZ,S.E. |p 420010188975 |r 2022-02-04 |v 499.00 |x N: nákup; |y 01 | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 64KATZSE |7 0 |8 BOOK |9 167170 |a UTBZL |b UTBZL |c 005 |d 2022-02-04 |h Díl 2. |o 64/KATZ,S.E. |p 420010188973 |r 2022-02-04 |v 499.00 |x N: nákup; |y 01 | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 64KATZSE |7 0 |8 BOOK |9 167171 |a UTBZL |b UTBZL |c 006 |d 2022-02-04 |h Díl 2. |l 1 |o 64/KATZ,S.E. |p 420010188974 |r 2022-03-01 |s 2022-02-22 |v 499.00 |w 2022-02-04 |x N: nákup; |y 04 | ||
952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 64KATZSE |7 0 |8 BOOK |9 167172 |a UTBZL |b UTBZL |c 006 |d 2022-02-04 |h Díl 1. |l 1 |o 64/KATZ,S.E. |p 420010188976 |r 2022-03-01 |s 2022-02-22 |v 499.00 |w 2022-02-04 |x N: nákup; |y 04 |