Umění fermentace
Rozsáhlá publikace o kvašení potravin.
Saved in:
| Main Author | |
|---|---|
| Other Authors | |
| Format | Book |
| Language | Czech |
| Published |
Praha :
Alferia,
2021
|
| Edition | První vydání |
| Subjects | |
| ISBN | 978-80-271-0316-4 978-80-271-0315-7 |
| Physical Description | 2 svazky : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm |
| Summary: | Rozsáhlá publikace o kvašení potravin. |
|---|---|
| Item Description: | "Vydal nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž Přeloženo z angličtiny Pro účely českého vydání byla kniha rozdělena na dva díly Terminologický slovník |
| Bibliography: | Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík |
| ISBN: | 978-80-271-0316-4 978-80-271-0315-7 |
| Physical Description: | 2 svazky : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm |