Umění fermentace

Rozsáhlá publikace o kvašení potravin.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Katz, Sandor Ellix, 1962- (Author)
Other Authors Roztočil, Tomáš (Translator)
Format Book
LanguageCzech
Published Praha : Alferia, 2021
EditionPrvní vydání
Subjects
ISBN978-80-271-0316-4
978-80-271-0315-7
Physical Description2 svazky : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm

Cover

More Information
Summary:Rozsáhlá publikace o kvašení potravin.
Item Description:"Vydal nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž
Přeloženo z angličtiny
Pro účely českého vydání byla kniha rozdělena na dva díly
Terminologický slovník
Bibliography:Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstřík
ISBN:978-80-271-0316-4
978-80-271-0315-7
Physical Description:2 svazky : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm