Factors affecting the functional properties of processed cheeses = Faktory ovlivňující funkční vlastnosti tavených sýrů : habilitační práce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Salek, Richardos Nikolaos, 1985- (Dissertant)
Format: Manuscript
Language: English
Subjects:
Physical Description: 193 stran : ilustrace ; 25 cm

Cover

LEADER 01915ntm a2200481 i 4500
001 104947
003 CZ ZlUTB
005 20240830160443.0
007 ta
008 210812s2021 xr f m 000 0 eng
999 |c 104947  |d 104947 
040 |a ZLD002  |b cze  |e rda 
041 0 |a eng  |b cze  |b eng 
072 7 |a 637  |x Živočišné produkty  |2 Konspekt  |9 24 
080 |a 637.358  |2 MRF 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a (043.3)378.245  |2 MRF 
100 1 |a Salek, Richardos Nikolaos,  |d 1985-  |7 ola2017957572  |4 dis 
245 1 0 |a Factors affecting the functional properties of processed cheeses =  |b Faktory ovlivňující funkční vlastnosti tavených sýrů : habilitační práce /  |c Richardos Nikolaos Salek 
246 3 1 |a Faktory ovlivňující funkční vlastnosti tavených sýrů 
264 0 |c 2021 
300 |a 193 stran :  |b ilustrace ;  |c 25 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Studijní obor: Technologie potravin 
502 |a Disertace (PhD.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2021 
504 |a Obsahuje bibliografii 
546 |a České a anglické resumé 
650 0 7 |a tavené sýry  |7 ph541617  |2 czenas 
650 0 7 |a výroba potravin  |7 ph301374  |2 czenas 
650 0 7 |a potravinářská technologie  |7 ph115836  |2 czenas 
650 0 9 |a processed cheese  |2 eczenas 
650 0 9 |a food production  |2 eczenas 
650 0 9 |a food technology  |2 eczenas 
655 7 |a doktorské disertace  |2 czenas 
655 9 |a higher doctoral dissertations  |2 eczenas 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.  |b Technologická fakulta  |7 kn20010709223  |4 pbl 
910 |a ZLD002 
942 |2 udc 
992 |a BK  |c vs 
993 |x NEPOSILAT  |y VSKP 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 KSALEKRN  |7 0  |8 MANUS  |9 166788  |a UTBZL  |b UTBZL  |c 001  |d 2022-01-24  |o K/SALEK,R.N.  |p 420010189180  |r 2022-01-24  |w 2022-01-24  |x N: povinný výtisk;  |y 12