|
|
|
|
LEADER |
01915ntm a2200481 i 4500 |
001 |
104947 |
003 |
CZ ZlUTB |
005 |
20240830160443.0 |
007 |
ta |
008 |
210812s2021 xr f m 000 0 eng |
999 |
|
|
|c 104947
|d 104947
|
040 |
|
|
|a ZLD002
|b cze
|e rda
|
041 |
0 |
|
|a eng
|b cze
|b eng
|
072 |
|
7 |
|a 637
|x Živočišné produkty
|2 Konspekt
|9 24
|
080 |
|
|
|a 637.358
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 663/664
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (043.3)378.245
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Salek, Richardos Nikolaos,
|d 1985-
|7 ola2017957572
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Factors affecting the functional properties of processed cheeses =
|b Faktory ovlivňující funkční vlastnosti tavených sýrů : habilitační práce /
|c Richardos Nikolaos Salek
|
246 |
3 |
1 |
|a Faktory ovlivňující funkční vlastnosti tavených sýrů
|
264 |
|
0 |
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 193 stran :
|b ilustrace ;
|c 25 cm
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie potravin
|
502 |
|
|
|a Disertace (PhD.)--Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, 2021
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
546 |
|
|
|a České a anglické resumé
|
650 |
0 |
7 |
|a tavené sýry
|7 ph541617
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a výroba potravin
|7 ph301374
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářská technologie
|7 ph115836
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a processed cheese
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food production
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food technology
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a doktorské disertace
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a higher doctoral dissertations
|2 eczenas
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně.
|b Technologická fakulta
|7 kn20010709223
|4 pbl
|
910 |
|
|
|a ZLD002
|
942 |
|
|
|2 udc
|
992 |
|
|
|a BK
|c vs
|
993 |
|
|
|x NEPOSILAT
|y VSKP
|
952 |
|
|
|0 0
|1 0
|4 0
|6 KSALEKRN
|7 0
|8 MANUS
|9 166788
|a UTBZL
|b UTBZL
|c 001
|d 2022-01-24
|o K/SALEK,R.N.
|p 420010189180
|r 2022-01-24
|w 2022-01-24
|x N: povinný výtisk;
|y 12
|