catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
La nourriture du cuir :
Description
La nourriture du cuir : méthodes et principes
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Poré, Jean
(Author)
Format:
Book
Language:
French
Published:
Paris :
Le cuir,
1974
Subjects:
koželužství
výrobní technologie
mazání
usně
likrování
mazání usní
monografie
monographs
Physical Description:
362 s. : il. ; 24 cm
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Description
Bibliography:
Obsahuje bibliografii a věcný rejstřík
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Technika mazání v průmyslových závodech
by: Šafr, Emil, et al.
Published: (1956)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Mazadlá a správne mazanie
by: Náhlovský, Ctirad, et al.
Published: (1966)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Studium interakcí složek mazacích systémů s usní (Referát k odborné zkoušce)
by: Janiš, Rahula, 1952-
Published: (1984)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Studium interakcí složek koželužských mazacích systémů s usní kandidátská disertační práce
by: Janiš, Rahula, 1952-
Published: (1987)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Úprava svrškových chromitých usní
by: Müller, Jindřich, et al.
Published: (1957)
×
Loading...