Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Popis jednotlivých technologických postupů při přípravě potravin, výhody i nevýhody konzumace syrové stravy, grilování a dalších postupů.
Saved in:
| Main Author | |
|---|---|
| Format | Book |
| Language | Czech |
| Published |
Praha :
Forsapi,
[2008?]
|
| Edition | 1. vyd. |
| Series | Stručné informace pro pacienty
|
| Subjects | |
| ISBN | 978-80-903820-8-4 |
| Physical Description | 53 s. : barev. il. ; 21 cm |
| LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | 104232 | ||
| 003 | CZ-ZlUTB | ||
| 005 | 20211104113342.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 080929s2008 xr a e f 001 0 cze | ||
| 952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 61DOSTÁLOVÁJ |7 0 |8 BOOK |9 165325 |a UTBZL |b UTBZL |c 005 |d 2021-10-26 |l 0 |o 61/DOSTÁLOVÁ,J. |p 420010188360 |r 2021-10-26 00:00:00 |v 143.00 |w 2021-10-26 |x N: nákup; |y 01 | ||
| 952 | |0 0 |1 0 |4 0 |6 61DOSTÁLOVÁJ |7 0 |8 BOOK |9 165326 |a UTBZL |b UTBZL |c 006 |d 2021-10-26 |l 2 |m 7 |o 61/DOSTÁLOVÁ,J. |p 420010188361 |r 2025-03-25 00:00:00 |s 2024-09-11 |v 143.00 |w 2021-10-26 |x N: nákup; |y 04 | ||
| 999 | |c 104232 |d 104232 | ||
| 015 | |a cnb001821384 | ||
| 020 | |a 978-80-903820-8-4 |q (brož.) | ||
| 040 | |a BOA001 |b cze |d OLA001 | ||
| 072 | 7 | |a 613 |x Hygiena. Lidské zdraví |2 Konspekt |9 14 | |
| 080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
| 080 | |a 613.26/.29 |2 MRF | ||
| 080 | |a 641/642 |2 MRF | ||
| 080 | |a 614 |2 MRF | ||
| 080 | |a (036) |2 MRF | ||
| 100 | 1 | |a Dostálová, Jana, |d 1943- |7 uzp2006321079 |4 aut | |
| 245 | 1 | 0 | |a Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů / |c Jana Dostálová |
| 250 | |a 1. vyd. | ||
| 260 | |a Praha : |b Forsapi, |c [2008?] | ||
| 300 | |a 53 s. : |b barev. il. ; |c 21 cm | ||
| 490 | 1 | |a Stručné informace pro pacienty ; |v sv. 2 | |
| 500 | |a Obsahuje rejstřík | ||
| 500 | |a Terminologický slovník | ||
| 520 | |a Popis jednotlivých technologických postupů při přípravě potravin, výhody i nevýhody konzumace syrové stravy, grilování a dalších postupů. | ||
| 650 | 0 | 7 | |a potraviny |7 ph115833 |x zdravotní aspekty |2 czenas |
| 650 | 0 | 7 | |a potravinářská technologie |7 ph115836 |x zdravotní aspekty |2 czenas |
| 650 | 0 | 7 | |a kuchařství |7 ph115027 |x zdravotní aspekty |2 czenas |
| 650 | 0 | 9 | |a food |x health aspects |2 eczenas |
| 650 | 0 | 9 | |a food technology |x health aspects |2 eczenas |
| 650 | 0 | 9 | |a cookery |x health aspects |2 eczenas |
| 655 | 7 | |a informační publikace |7 fd132454 |2 czenas | |
| 655 | 9 | |a information publications |2 eczenas | |
| 830 | 0 | |a Stručné informace pro pacienty | |
| 910 | |a ZLD002 | ||
| 942 | |2 udc | ||
| 992 | |a BK |b SK | ||