Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Popis jednotlivých technologických postupů při přípravě potravin, výhody i nevýhody konzumace syrové stravy, grilování a dalších postupů.
Saved in:
| Main Author | |
|---|---|
| Format | Book |
| Language | Czech |
| Published |
Praha :
Forsapi,
[2008?]
|
| Edition | 1. vyd. |
| Series | Stručné informace pro pacienty
|
| Subjects | |
| ISBN | 978-80-903820-8-4 |
| Physical Description | 53 s. : barev. il. ; 21 cm |
| Summary: | Popis jednotlivých technologických postupů při přípravě potravin, výhody i nevýhody konzumace syrové stravy, grilování a dalších postupů. |
|---|---|
| Item Description: | Obsahuje rejstřík Terminologický slovník |
| ISBN: | 978-80-903820-8-4 |
| Physical Description: | 53 s. : barev. il. ; 21 cm |