Zelené potraviny : když jídlo je naším lékem : mladá pšenice, mladý ječmen, alfalfa, chlorela, spirulina, mořské řasy, zelenina

Význam vysokého podílu syrové rostlinné stravy v jídelníčku pro naše zdraví, zejména zelených potravin - pšenice, ječmene, vojtěšky, sladkovodních a mořských řas, zeleniny.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dallen, Maria (Author)
Format: Book
Language: Czech
Published: Praha : Ratio Bona, c2010
Subjects:
ISBN: 978-80-254-4590-7
Physical Description: 113 s. ; 21 cm

Cover

Table of contents

Description
Summary: Význam vysokého podílu syrové rostlinné stravy v jídelníčku pro naše zdraví, zejména zelených potravin - pšenice, ječmene, vojtěšky, sladkovodních a mořských řas, zeleniny.
Zelené rostliny jsou většinou výhonky obilovin, luštěnin a zelené řasy, které obsahují spoustu minerálů, vitaminů, bílkovin, enzymů, chlorofylu a dalších živin. Konzumují se ve formě čerstvých šťáv nebo se suší a melou na prášek, ze kterého se připravují nápoje. Působí jako prevence proti nemocem i jako doplněk léčby mnoha nemocí. Přehled, účinky a užití zelených potravin při konkrétních zdravotních potížích.
Bibliography: Obsahuje bibliografii
ISBN: 978-80-254-4590-7