Zelené potraviny : když jídlo je naším lékem : mladá pšenice, mladý ječmen, alfalfa, chlorela, spirulina, mořské řasy, zelenina
Význam vysokého podílu syrové rostlinné stravy v jídelníčku pro naše zdraví, zejména zelených potravin - pšenice, ječmene, vojtěšky, sladkovodních a mořských řas, zeleniny.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Czech |
Published: |
Praha :
Ratio Bona,
c2010
|
Subjects: | |
ISBN: | 978-80-254-4590-7 |
Physical Description: | 113 s. ; 21 cm |
Summary: | Význam vysokého podílu syrové rostlinné stravy v jídelníčku pro naše zdraví, zejména zelených potravin - pšenice, ječmene, vojtěšky, sladkovodních a mořských řas, zeleniny. Zelené rostliny jsou většinou výhonky obilovin, luštěnin a zelené řasy, které obsahují spoustu minerálů, vitaminů, bílkovin, enzymů, chlorofylu a dalších živin. Konzumují se ve formě čerstvých šťáv nebo se suší a melou na prášek, ze kterého se připravují nápoje. Působí jako prevence proti nemocem i jako doplněk léčby mnoha nemocí. Přehled, účinky a užití zelených potravin při konkrétních zdravotních potížích. |
---|---|
Bibliography: | Obsahuje bibliografii |
ISBN: | 978-80-254-4590-7 |