Fermented foods. Part II, Technological interventions /
Saved in:
| Other Authors | , |
|---|---|
| Format | Electronic eBook |
| Language | English |
| Published |
Boca Raton, FL :
CRC Press,
[2017]
|
| Series | Food biology series.
|
| Subjects | |
| Online Access | Full text |
| ISBN | 9781315205359 9781351793773 9781351793766 9781351793759 9781138637849 |
| Physical Description | 1 online zdroj (xii, 513 stran) : ilustrace. |
Cover
| Bibliography: | Obsahuje bibliografické odkazy a index. |
|---|---|
| ISBN: | 9781315205359 9781351793773 9781351793766 9781351793759 9781138637849 |
| Access: | Plný text je dostupný pouze z IP adres počítačů Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně nebo vzdáleným přístupem pro zaměstnance a studenty |
| Physical Description: | 1 online zdroj (xii, 513 stran) : ilustrace. |