WIZUALIZACJA PARAMETRÓW ANTEN SYMULOWANYCH PROGRAMEM NEC-2 - Chaber, Bartosz (Informatyka, automatyka, pomiary w gospodarce i ochronie środowiska, 2013)
Artykuł prezentuje informacje dotyczące wizualizacji danych wyjściowych symulacji programem NEC-2. Autorzy opisują własne narzędzia służące do generowania wizualizacji parametrów modelowanych anten takich jak charakterystyka promieniowania, impedancja falowa anteny, parametr ?11.