|
|
|
|
LEADER |
01223ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp9874 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Fotterová, Vendula
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Postavení firmy ASP CZECH s.r.o. na trhu doplňků stravy
|
246 |
|
|
|a Company's position on the food supplements market
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 41 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a doplněk stravy
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a CCP
|
653 |
|
|
|a CP
|
653 |
|
|
|a SWOT
|
653 |
|
|
|a food supplement
|
653 |
|
|
|a HACCP
|
653 |
|
|
|a CCP
|
653 |
|
|
|a CP
|
653 |
|
|
|a SWOT
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Bartošíková, Romana
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5557
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|