|
|
|
|
LEADER |
01386ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp956 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hrubý, Radek
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika a výskyt patogenních mikroorganismů v potravinách
|
246 |
|
|
|a Characteristic and incidence pathogenic microorganism in foods
|
260 |
|
|
|c 2005
|
300 |
|
|
|a 51 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Economics and Hygiene of Nutrition
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a bakterie
|
653 |
|
|
|a plísně
|
653 |
|
|
|a kvasinky
|
653 |
|
|
|a viry
|
653 |
|
|
|a hygiena v provozu
|
653 |
|
|
|a osobní hygiena
|
653 |
|
|
|a dezinfekce
|
653 |
|
|
|a Bacteria
|
653 |
|
|
|a Fungi
|
653 |
|
|
|a Yeast Fungi
|
653 |
|
|
|a Virus
|
653 |
|
|
|a Hygiene in Plant
|
653 |
|
|
|a Personal Hygiene
|
653 |
|
|
|a Disinfection
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/35780
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|