Charakteristika a výskyt patogenních mikroorganismů v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrubý, Radek (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2005
Subjects:
Physical Description: 51 s.

Cover

LEADER 01386ntm a22004097u 4500
001 zp956
041 |a cze 
100 1 |a Hrubý, Radek  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika a výskyt patogenních mikroorganismů v potravinách 
246 |a Characteristic and incidence pathogenic microorganism in foods 
260 |c 2005 
300 |a 51 s. 
500 |a Studijní obor: Ekonomika a hygiena výživy 
500 |a Studijní obor: Economics and Hygiene of Nutrition 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bakterie 
653 |a plísně 
653 |a kvasinky 
653 |a viry 
653 |a hygiena v provozu 
653 |a osobní hygiena 
653 |a dezinfekce 
653 |a Bacteria 
653 |a Fungi 
653 |a Yeast Fungi 
653 |a Virus 
653 |a Hygiene in Plant 
653 |a Personal Hygiene 
653 |a Disinfection 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/35780  |y Plný text v Digitální knihovně UTB