Projekt zvýšení využití výrobní kapacity pekařské linky

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Komár, Ľuboslav (Dissertant)
Other Authors Kubík, Josef (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2008
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description84 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp8793
041 |a cze 
100 1 |a Komár, Ľuboslav  |4 dis 
245 1 0 |a Projekt zvýšení využití výrobní kapacity pekařské linky 
246 |a Project for increasing of baking line use 
260 |c 2008 
300 |a 84 s. 
500 |a Studijní obor: Management a marketing 
500 |a Studijní obor: Management and Marketing 
500 |a Ústav: Ústav managementu 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 05.05.2038 
653 |a pekařská linka 
653 |a analýza využitelnosti 
653 |a SWOT analýza 
653 |a Porterova analýza 
653 |a monitoring trhu 
653 |a projekt využitelnosti 
653 |a cereální tyčinka 
653 |a baking line 
653 |a analysis of utilization 
653 |a SWOT analysis 
653 |a Porter's analysis 
653 |a market monitoring 
653 |a project of utilization 
653 |a cereal bar 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kubík, Josef  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7035  |y Plný text v Digitální knihovně UTB