|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp8793 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Komár, Ľuboslav
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Projekt zvýšení využití výrobní kapacity pekařské linky
|
| 246 |
|
|
|a Project for increasing of baking line use
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 84 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Management a marketing
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Management and Marketing
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav managementu
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|
| 506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 05.05.2038
|
| 653 |
|
|
|a pekařská linka
|
| 653 |
|
|
|a analýza využitelnosti
|
| 653 |
|
|
|a SWOT analýza
|
| 653 |
|
|
|a Porterova analýza
|
| 653 |
|
|
|a monitoring trhu
|
| 653 |
|
|
|a projekt využitelnosti
|
| 653 |
|
|
|a cereální tyčinka
|
| 653 |
|
|
|a baking line
|
| 653 |
|
|
|a analysis of utilization
|
| 653 |
|
|
|a SWOT analysis
|
| 653 |
|
|
|a Porter's analysis
|
| 653 |
|
|
|a market monitoring
|
| 653 |
|
|
|a project of utilization
|
| 653 |
|
|
|a cereal bar
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Kubík, Josef
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7035
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|