Význam vlákniny ve výživě člověka a metody jejího stanovení v mořských a sladkovodních řasách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Žáková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 71 s

Cover

LEADER 01364ntm a22003377u 4500
001 zp8082
041 |a cze 
100 1 |a Žáková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Význam vlákniny ve výživě člověka a metody jejího stanovení v mořských a sladkovodních řasách 
246 |a The meaning of dietary fibre in human nutrition and methods of its determination in seaweeds and freshwater alga 
260 |c 2008 
300 |a 71 s 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Vláknina 
653 |a mořské řasy 
653 |a sladkovodní řasy 
653 |a stanovení 
653 |a Dietary fibre 
653 |a seaweeds 
653 |a freshwater alga 
653 |a determination 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5335  |y Plný text v Digitální knihovně UTB