Využití vybraných masových extraktů při výrobě tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vojtíšková, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 89 s., 18 s. příloh

Cover

LEADER 01460ntm a22003617u 4500
001 zp8079
041 |a cze 
100 1 |a Vojtíšková, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Využití vybraných masových extraktů při výrobě tavených sýrů 
246 |a Application of selected meat extracts in processed cheese production 
260 |c 2008 
300 |a 89 s., 18 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 16.05.2015 
653 |a Tavený sýr 
653 |a masový extrakt 
653 |a procesní masové aroma 
653 |a senzorická analýza 
653 |a obsah sušiny 
653 |a Processed cheese 
653 |a Meat extract 
653 |a flavouring extract 
653 |a sensorical analysis 
653 |a content of dry matter 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7512  |y Plný text v Digitální knihovně UTB