|
|
|
|
LEADER |
01460ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp8079 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Vojtíšková, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití vybraných masových extraktů při výrobě tavených sýrů
|
246 |
|
|
|a Application of selected meat extracts in processed cheese production
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 89 s., 18 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 16.05.2015
|
653 |
|
|
|a Tavený sýr
|
653 |
|
|
|a masový extrakt
|
653 |
|
|
|a procesní masové aroma
|
653 |
|
|
|a senzorická analýza
|
653 |
|
|
|a obsah sušiny
|
653 |
|
|
|a Processed cheese
|
653 |
|
|
|a Meat extract
|
653 |
|
|
|a flavouring extract
|
653 |
|
|
|a sensorical analysis
|
653 |
|
|
|a content of dry matter
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňka, František
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7512
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|