Bílkovinný komplex kravského mléka v prvních dnech po porodu.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Šípalová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 83 s., 14 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01476ntm a22003857u 4500
001 zp8074
041 |a cze 
100 1 |a Šípalová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Bílkovinný komplex kravského mléka v prvních dnech po porodu. 
246 |a The proteinic complex of the cow's milk during the first days post partum. 
260 |c 2008 
300 |a 83 s., 14 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 16.05.2038 
653 |a dojnice 
653 |a mléko 
653 |a celková sušina 
653 |a dusíkaté látky 
653 |a aminokyseliny 
653 |a proteinový profil 
653 |a dairy cows 
653 |a milk 
653 |a total solid 
653 |a nitrogen substances 
653 |a aminoacids 
653 |a protein profile 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6774  |y Plný text v Digitální knihovně UTB