|
|
|
|
LEADER |
01476ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp8074 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Šípalová, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Bílkovinný komplex kravského mléka v prvních dnech po porodu.
|
246 |
|
|
|a The proteinic complex of the cow's milk during the first days post partum.
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 83 s., 14 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 16.05.2038
|
653 |
|
|
|a dojnice
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a celková sušina
|
653 |
|
|
|a dusíkaté látky
|
653 |
|
|
|a aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a proteinový profil
|
653 |
|
|
|a dairy cows
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a total solid
|
653 |
|
|
|a nitrogen substances
|
653 |
|
|
|a aminoacids
|
653 |
|
|
|a protein profile
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6774
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|