Chemické složení vyšších hub

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sobková, Marcela (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 95 s.

Cover

LEADER 01342ntm a22004097u 4500
001 zp8070
041 |a cze 
100 1 |a Sobková, Marcela  |4 dis 
245 1 0 |a Chemické složení vyšších hub 
246 |a Chemical compounds of Basidiomycetes 
260 |c 2008 
300 |a 95 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a houby 
653 |a Basidiomycetes 
653 |a beta-glukany 
653 |a sušina 
653 |a popeloviny 
653 |a fosfor 
653 |a rtuť 
653 |a mushroom 
653 |a Basidiomycetes 
653 |a beta-glucans 
653 |a dry matter 
653 |a mineral matter 
653 |a phosphorus 
653 |a mercury 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5959  |y Plný text v Digitální knihovně UTB