|
|
|
|
LEADER |
01342ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp8070 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sobková, Marcela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Chemické složení vyšších hub
|
246 |
|
|
|a Chemical compounds of Basidiomycetes
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 95 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a houby
|
653 |
|
|
|a Basidiomycetes
|
653 |
|
|
|a beta-glukany
|
653 |
|
|
|a sušina
|
653 |
|
|
|a popeloviny
|
653 |
|
|
|a fosfor
|
653 |
|
|
|a rtuť
|
653 |
|
|
|a mushroom
|
653 |
|
|
|a Basidiomycetes
|
653 |
|
|
|a beta-glucans
|
653 |
|
|
|a dry matter
|
653 |
|
|
|a mineral matter
|
653 |
|
|
|a phosphorus
|
653 |
|
|
|a mercury
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/5959
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|