Stanovení riboflavinu v cereálních produktech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sikorová, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 93 s., 30 s. obr. příloh

Cover

LEADER 01255ntm a22003377u 4500
001 zp8069
041 |a cze 
100 1 |a Sikorová, Pavlína  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení riboflavinu v cereálních produktech 
246 |a The determination of riboflavin in cereal products 
260 |c 2008 
300 |a 93 s., 30 s. obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Riboflavin 
653 |a vitamin B2 
653 |a HPLC/UV 
653 |a cereální produkty 
653 |a Riboflavin 
653 |a vitamin B2 
653 |a HPLC/UV 
653 |a cereal products 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6824  |y Plný text v Digitální knihovně UTB