|
|
|
|
LEADER |
01511ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp8067 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Pšenčíková, Eliška
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech.
|
246 |
|
|
|a Food structure optimalization for the ensuring of civilian population nutrition in crisis.
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 60 s., 44 obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a krizová situace
|
653 |
|
|
|a civilní obyvatelstvo
|
653 |
|
|
|a nutriční faktory v krátkém období
|
653 |
|
|
|a jídelní lístek
|
653 |
|
|
|a skladba potravin a pokrmů
|
653 |
|
|
|a crisis
|
653 |
|
|
|a civilian population
|
653 |
|
|
|a nutrients in the short period
|
653 |
|
|
|a menu
|
653 |
|
|
|a foodstuffs and dish structure
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7188
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|