Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Pšenčíková, Eliška (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 60 s., 44 obr. příloh

Cover

LEADER 01511ntm a22003617u 4500
001 zp8067
041 |a cze 
100 1 |a Pšenčíková, Eliška  |4 dis 
245 1 0 |a Optimalizace skladby potravin a pokrmů pro zabezpečení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech. 
246 |a Food structure optimalization for the ensuring of civilian population nutrition in crisis. 
260 |c 2008 
300 |a 60 s., 44 obr. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a krizová situace 
653 |a civilní obyvatelstvo 
653 |a nutriční faktory v krátkém období 
653 |a jídelní lístek 
653 |a skladba potravin a pokrmů 
653 |a crisis 
653 |a civilian population 
653 |a nutrients in the short period 
653 |a menu 
653 |a foodstuffs and dish structure 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7188  |y Plný text v Digitální knihovně UTB