Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nováková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 55 s., 9 s. příloh

Cover

LEADER 01493ntm a22003617u 4500
001 zp8062
041 |a cze 
100 1 |a Nováková, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech. 
246 |a The modification of durable food rations for civilian population in crisis. 
260 |c 2008 
300 |a 55 s., 9 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Krizová situace 
653 |a rozdělení a výživa civilního obyvatelstva 
653 |a nutriční faktory v krátkém období 
653 |a jídelní lístek 
653 |a skladba potravin a pokrmů 
653 |a Crisis 
653 |a nutrition of civilian population 
653 |a nutrient in short period 
653 |a menu 
653 |a food and dish com-position 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5800  |y Plný text v Digitální knihovně UTB