Antimikrobiální účinky vybraných rostlinných extraktů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Maňásková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Lukášková, Eva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 85 s.

Cover

LEADER 01789ntm a22005777u 4500
001 zp8060
041 |a cze 
100 1 |a Maňásková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Antimikrobiální účinky vybraných rostlinných extraktů 
246 |a Antimicrobial effects of chosen plant extracts 
260 |c 2008 
300 |a 85 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Šalvěj 
653 |a túje 
653 |a zázvor 
653 |a hřebíček 
653 |a kopr 
653 |a třezalka 
653 |a měsíček 
653 |a fenykl 
653 |a rozmarýna 
653 |a majoránka 
653 |a Staphylococcus aureur 
653 |a Escherichia coli 
653 |a Salmonella Typhimurium 
653 |a Micrococcus luteus 
653 |a Sage 
653 |a thuje 
653 |a ginger 
653 |a rose-apple 
653 |a dill 
653 |a tutsan 
653 |a marigold 
653 |a fennel 
653 |a rosemary 
653 |a marjoram 
653 |a Staphylococcus aureur 
653 |a Escherichia coli 
653 |a Salmonella Typhimurium 
653 |a Micrococcus luteus 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Lukášková, Eva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6693  |y Plný text v Digitální knihovně UTB