|
|
|
|
LEADER |
01789ntm a22005777u 4500 |
001 |
zp8060 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Maňásková, Petra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Antimikrobiální účinky vybraných rostlinných extraktů
|
246 |
|
|
|a Antimicrobial effects of chosen plant extracts
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 85 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Šalvěj
|
653 |
|
|
|a túje
|
653 |
|
|
|a zázvor
|
653 |
|
|
|a hřebíček
|
653 |
|
|
|a kopr
|
653 |
|
|
|a třezalka
|
653 |
|
|
|a měsíček
|
653 |
|
|
|a fenykl
|
653 |
|
|
|a rozmarýna
|
653 |
|
|
|a majoránka
|
653 |
|
|
|a Staphylococcus aureur
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a Salmonella Typhimurium
|
653 |
|
|
|a Micrococcus luteus
|
653 |
|
|
|a Sage
|
653 |
|
|
|a thuje
|
653 |
|
|
|a ginger
|
653 |
|
|
|a rose-apple
|
653 |
|
|
|a dill
|
653 |
|
|
|a tutsan
|
653 |
|
|
|a marigold
|
653 |
|
|
|a fennel
|
653 |
|
|
|a rosemary
|
653 |
|
|
|a marjoram
|
653 |
|
|
|a Staphylococcus aureur
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a Salmonella Typhimurium
|
653 |
|
|
|a Micrococcus luteus
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Lukášková, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6693
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|