Nutruční a jakostní hodnocení biochleba.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ležatková, Jitka (Dissertant)
Other Authors: Hrabě, Jan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 83 s., 7 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01418ntm a22003617u 4500
001 zp8058
041 |a cze 
100 1 |a Ležatková, Jitka  |4 dis 
245 1 0 |a Nutruční a jakostní hodnocení biochleba. 
246 |a Nutritive and qualitative survey of the bio-bread 
260 |c 2008 
300 |a 83 s., 7 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 16.05.2038 
653 |a biochléb 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a konvenční zemědělství 
653 |a senzorická analýza 
653 |a chemická analýza 
653 |a biobread 
653 |a ecological farming 
653 |a conventional farming 
653 |a sensorical analysis 
653 |a chemical analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hrabě, Jan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7337  |y Plný text v Digitální knihovně UTB