Geneticky modifikovaná kukuřice v ČR, důvody pro pěstování a možnosti jejího využití

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kubíček, Josef (Dissertant)
Other Authors: Říha, Karel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 99 s., 12 s. příloh.

Cover

LEADER 01984ntm a22006137u 4500
001 zp8056
041 |a cze 
100 1 |a Kubíček, Josef  |4 dis 
245 1 0 |a Geneticky modifikovaná kukuřice v ČR, důvody pro pěstování a možnosti jejího využití 
246 |a Genetically modified maize in The Czech republic, reasons for growing and possibilities of its processing 
260 |c 2008 
300 |a 99 s., 12 s. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Globální oteplování 
653 |a kukuřice 
653 |a GM kukuřice 
653 |a Bt-hybrid 
653 |a zrno 
653 |a zavíječ kukuřičný 
653 |a Fusarium spp 
653 |a fuzariózy palic 
653 |a mykotoxiny 
653 |a ELISA 
653 |a deoxynivalenol 
653 |a zearalenon 
653 |a fumonisin B1 a B2 
653 |a potravina 
653 |a krmivo 
653 |a Global warming 
653 |a maize 
653 |a GM maize 
653 |a Bt-hybrid 
653 |a corn 
653 |a grain 
653 |a European corn borer 
653 |a Fusarium spp 
653 |a fusarioses of kernels 
653 |a mycotoxins 
653 |a ELISA 
653 |a deoxynivalenol 
653 |a zearalenon 
653 |a fumonisin B1 a B2 
653 |a food 
653 |a feed 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Říha, Karel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7011  |y Plný text v Digitální knihovně UTB