Vlastnosti krajových odrůd ovoce

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kožehubová, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Růžičková, Jana (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 74 s.

Cover

LEADER 01206ntm a22003257u 4500
001 zp8055
041 |a cze 
100 1 |a Kožehubová, Lucie  |4 dis 
245 1 0 |a Vlastnosti krajových odrůd ovoce 
246 |a Properties of Wallachia fruits 
260 |c 2008 
300 |a 74 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jablka 
653 |a krajové odrůdy 
653 |a jakostní ukazatele jablek 
653 |a Bílé Karpaty 
653 |a apples 
653 |a local varieties of fruit 
653 |a the White Carphatians 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Růžičková, Jana  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7643  |y Plný text v Digitální knihovně UTB