Využití nízkometylovaného pektinu jako náhrady tavicích solí v tavených sýrech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hladká, Kristýna (Dissertant)
Other Authors: Černíková, Michaela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 101 s., 28 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01277ntm a22003137u 4500
001 zp8048
041 |a cze 
100 1 |a Hladká, Kristýna  |4 dis 
245 1 0 |a Využití nízkometylovaného pektinu jako náhrady tavicích solí v tavených sýrech 
246 |a Low methoxyl pectin in emulsifying agents replacing in processed cheese 
260 |c 2008 
300 |a 101 s., 28 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Práce není přístupná 
653 |a tavený sýr 
653 |a tavicí sůl 
653 |a pektin 
653 |a processed cheese 
653 |a emulsifying agent 
653 |a pectin 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Černíková, Michaela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6670  |y Plný text v Digitální knihovně UTB