|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp8048 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Hladká, Kristýna
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Využití nízkometylovaného pektinu jako náhrady tavicích solí v tavených sýrech
|
| 246 |
|
|
|a Low methoxyl pectin in emulsifying agents replacing in processed cheese
|
| 260 |
|
|
|c 2008
|
| 300 |
|
|
|a 101 s., 28 s. obr. příloh.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Práce není přístupná
|
| 653 |
|
|
|a tavený sýr
|
| 653 |
|
|
|a tavicí sůl
|
| 653 |
|
|
|a pektin
|
| 653 |
|
|
|a processed cheese
|
| 653 |
|
|
|a emulsifying agent
|
| 653 |
|
|
|a pectin
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Černíková, Michaela
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6670
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|