|
|
|
|
LEADER |
01277ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp8048 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hladká, Kristýna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Využití nízkometylovaného pektinu jako náhrady tavicích solí v tavených sýrech
|
246 |
|
|
|a Low methoxyl pectin in emulsifying agents replacing in processed cheese
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 101 s., 28 s. obr. příloh.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Práce není přístupná
|
653 |
|
|
|a tavený sýr
|
653 |
|
|
|a tavicí sůl
|
653 |
|
|
|a pektin
|
653 |
|
|
|a processed cheese
|
653 |
|
|
|a emulsifying agent
|
653 |
|
|
|a pectin
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Černíková, Michaela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6670
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|