|
|
|
|
LEADER |
01585ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp8047 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Fomiczewová, Helena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv Tecome lapacho na růst vybraných druhů prokaryotických a eukaryotických organismů
|
246 |
|
|
|a The influence of Tecome lapacho on the growth of selected types of prokaryotic and eukaryotic organisms
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 102 s. , 13 s. obr. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Tecome lapacho
|
653 |
|
|
|a extrakce
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a Staphylococcus aureus
|
653 |
|
|
|a Bacillus cereus
|
653 |
|
|
|a Shigella flexneri
|
653 |
|
|
|a Candida albicans
|
653 |
|
|
|a Tecome lapacho
|
653 |
|
|
|a extraction
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a Staphylococcus aureus
|
653 |
|
|
|a Bacillus cereus
|
653 |
|
|
|a Shigella flexneri
|
653 |
|
|
|a Candida albicans
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Kramářová, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6337
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|