Vliv zinku a mědi na chemické složení zeleniny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čepelová, Jana (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 102 s., 5 s. příloh

Cover

LEADER 01561ntm a22004817u 4500
001 zp8039
041 |a cze 
100 1 |a Čepelová, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv zinku a mědi na chemické složení zeleniny 
246 |a Influence of zinc and copper on chemical compounds of vegetables 
260 |c 2008 
300 |a 102 s., 5 s. příloh 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a zelenina 
653 |a plodová zelenina 
653 |a rajčata 
653 |a mikroelementy 
653 |a zinek 
653 |a měď 
653 |a sušina 
653 |a organické kyseliny 
653 |a fosfor 
653 |a dusík 
653 |a vegetables 
653 |a fruits vegetable 
653 |a tomatoes 
653 |a microelements 
653 |a zinc 
653 |a copper 
653 |a dry matter 
653 |a organic acids 
653 |a phosphorus 
653 |a nitrogen 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7567  |y Plný text v Digitální knihovně UTB