|
|
|
|
LEADER |
01561ntm a22004817u 4500 |
001 |
zp8039 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Čepelová, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv zinku a mědi na chemické složení zeleniny
|
246 |
|
|
|a Influence of zinc and copper on chemical compounds of vegetables
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 102 s., 5 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a zelenina
|
653 |
|
|
|a plodová zelenina
|
653 |
|
|
|a rajčata
|
653 |
|
|
|a mikroelementy
|
653 |
|
|
|a zinek
|
653 |
|
|
|a měď
|
653 |
|
|
|a sušina
|
653 |
|
|
|a organické kyseliny
|
653 |
|
|
|a fosfor
|
653 |
|
|
|a dusík
|
653 |
|
|
|a vegetables
|
653 |
|
|
|a fruits vegetable
|
653 |
|
|
|a tomatoes
|
653 |
|
|
|a microelements
|
653 |
|
|
|a zinc
|
653 |
|
|
|a copper
|
653 |
|
|
|a dry matter
|
653 |
|
|
|a organic acids
|
653 |
|
|
|a phosphorus
|
653 |
|
|
|a nitrogen
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rop, Otakar
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7567
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|