|
|
|
|
LEADER |
01364ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp8038 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bučková, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Analýza vybraných látek z rostlin Aloe vera chromatografickými metodami
|
246 |
|
|
|a Analysis of selected substances from Aloe Vera plants using chromatographic methods
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 96 s., 19 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a Aloe vera
|
653 |
|
|
|a aloin
|
653 |
|
|
|a antrachinony
|
653 |
|
|
|a aloe emodin
|
653 |
|
|
|a chromatogram
|
653 |
|
|
|a Aloe vera
|
653 |
|
|
|a aloin
|
653 |
|
|
|a anthraquinones
|
653 |
|
|
|a aloe-emodin
|
653 |
|
|
|a chromatogram
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6875
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|