|
|
|
|
LEADER |
01500ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp8036 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Blaščáková, Jana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Průzkum stravovacích návyků mladistvých ve vybraných oblastech České republiky
|
246 |
|
|
|a Study of boarding habits of young population in the chosen regions of the Czech Republic
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 82 s., 26 s. příloh
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, hygiene and economics of food production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a důsledky nevhodných stravovacích návyků
|
653 |
|
|
|a obezita
|
653 |
|
|
|a stravovací návyky mladistvých
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a výživová doporučení
|
653 |
|
|
|a consequences of inadequate eating habits
|
653 |
|
|
|a obesity
|
653 |
|
|
|a eating habits of young population
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a dietary recommendations
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Družbíková, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/7755
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|