Obiloviny jako součást lidské stravy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zgažarová, Marcela (Dissertant)
Other Authors: Kramářová, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 61 s., 1 s. příloh s textem

Cover

LEADER 01142ntm a22003137u 4500
001 zp8033
041 |a cze 
100 1 |a Zgažarová, Marcela  |4 dis 
245 1 0 |a Obiloviny jako součást lidské stravy 
246 |a Cereals as a component in human diet 
260 |c 2008 
300 |a 61 s., 1 s. příloh s textem 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a cereálie 
653 |a výživa 
653 |a celozrnné potraviny 
653 |a cereals 
653 |a nutrition 
653 |a cereals foods 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kramářová, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6136  |y Plný text v Digitální knihovně UTB