Analýza vzdělávání zaměstnanců v hotelových provozech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Zavadilová, Magdaléna (Dissertant)
Other Authors: Grussová, Anna (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 56 s., 4 s. obr. příloh.

Cover

LEADER 01456ntm a22003857u 4500
001 zp8032
041 |a cze 
100 1 |a Zavadilová, Magdaléna  |4 dis 
245 1 0 |a Analýza vzdělávání zaměstnanců v hotelových provozech 
246 |a The analysis of employee training in hotel operation 
260 |c 2008 
300 |a 56 s., 4 s. obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a vzdělávání v organizaci 
653 |a význam vzdělávání 
653 |a analýza vzdělávacích potřeb 
653 |a seberealizace 
653 |a učení akcí 
653 |a hotel 
653 |a training in an organization 
653 |a benefits of training 
653 |a need-of-training analysis 
653 |a personal self-fulfilment 
653 |a learning in training 
653 |a hotel 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Grussová, Anna  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/5071  |y Plný text v Digitální knihovně UTB