Nutriční hodnocení úrovně stravování vězňů ve VV Olomouc

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Wencl, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Družbíková, Helena (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 51 s.

Cover

LEADER 01398ntm a22003857u 4500
001 zp8031
041 |a cze 
100 1 |a Wencl, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Nutriční hodnocení úrovně stravování vězňů ve VV Olomouc 
246 |a The nutritive evaluation of the prison fare in Olomouc stockade 
260 |c 2008 
300 |a 51 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a výživa vězňů 
653 |a denní doporučená dávka 
653 |a finanční limit 
653 |a jídelní lístek 
653 |a energie 
653 |a základní nutriční faktory 
653 |a prison nutrition 
653 |a recommended daily ration 
653 |a financial limit 
653 |a menu 
653 |a energy 
653 |a nutritional factors 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Družbíková, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/7526  |y Plný text v Digitální knihovně UTB