Charakteristika zakysaných mléčných výrobků z výživového hlediska

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Štancl, Mojmír (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2008
Subjects:
Physical Description: 43 s.

Cover

LEADER 01316ntm a22003377u 4500
001 zp8026
041 |a cze 
100 1 |a Štancl, Mojmír  |4 dis 
245 1 0 |a Charakteristika zakysaných mléčných výrobků z výživového hlediska 
246 |a Characteristics of fermented dairy products from nutritional point of view 
260 |c 2008 
300 |a 43 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and food technologies 
500 |a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Pouze v rámci univerzity 
653 |a mléko 
653 |a zakysané mléčné výrobky 
653 |a výživové hledisko 
653 |a probiotické mikroorganismy 
653 |a milk 
653 |a fermented dairy products 
653 |a nutritive aspect 
653 |a probiotic microorganism 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/6316  |y Plný text v Digitální knihovně UTB