|
|
|
|
LEADER |
01316ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp8026 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Štancl, Mojmír
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Charakteristika zakysaných mléčných výrobků z výživového hlediska
|
246 |
|
|
|a Characteristics of fermented dairy products from nutritional point of view
|
260 |
|
|
|c 2008
|
300 |
|
|
|a 43 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and food technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Pouze v rámci univerzity
|
653 |
|
|
|a mléko
|
653 |
|
|
|a zakysané mléčné výrobky
|
653 |
|
|
|a výživové hledisko
|
653 |
|
|
|a probiotické mikroorganismy
|
653 |
|
|
|a milk
|
653 |
|
|
|a fermented dairy products
|
653 |
|
|
|a nutritive aspect
|
653 |
|
|
|a probiotic microorganism
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/6316
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|